Kısık Ateş

Koleksiyonlar

Makarna Akademisi

Filiz Makarna Akademisi ile makarna hakkında her şeyi yeniden öğreneceksiniz! Ezberlerinizi bozacak yepyeni bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Buğdayın ve makarnanın tarihçesinden makarna çeşitlerine, taze makarna yapımından dünya mutfağında yer alan makarna tariflerine, makarna sos uyumundan en beğenilen makarna sos tariflerine, makarna pişirme ve saklama tekniklerinden doğru makarna sunumuna dair her şeye ulaşabileceğiniz bu lezzetli koleksiyonumuza göz atmayı unutmayın! 🍝🍝

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Lazanya Nasıl Yapılır?

İtalyan mutfağının en güzel tariflerinden Lazanya nasıl yapılır? Orijinal Lazanya yapmanın püf noktaları nelerdir?

10B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Restoranlarda Makarna Sunmanın İncelikleri Nelerdir?

Tabak prezantasyonu (sunumu) doğru tabak seçiminden geçer. Peki bu durum makarna sunumunda nasıl uygulanır? Profesyonel mutfaklarda yemek sunumun temelleri nelerdir? İşte detaylar...

12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Makarna Pişirme ve Saklama Teknikleri

Otel ve restoran mutfaklarında makarna pişirme ve saklama teknikleri nelerdir? Banket ve çift pişirme tekniği nerelerde ve nasıl uygulanır? Çift pişirme tekniğinin püf noktaları nelerdir?

14B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Tavuk Suyu Çorbası Nasıl Yapılır?

İyi bir tavuk suyu çorbası iyi bir tavuk suyu yapmaktan geçer! Peki, orijinal tavuk suyu tarifi nasıl yapılır? Gerçek tavuk suyuna çorba yapmanın püf noktaları nelerdir?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Arpa Şehriye Pilavı Nasıl Yapılır?

Sevilen pilav tariflerinin başında gelen arpa şehriye pilavı hakkında her şey! Tane tane arpa şehriye pilavı nasıl yapılır? Tam kıvamında arpa şehriye pilavı yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar!

8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kuskus Nasıl Yapılır?

Besin değeri oldukça yüksek olan kuskus, son derece doyurucu ve lezzetli bir yemektir. Şimdi hiç vakit kaybetmeden bu enfes lezzetin detaylarına bir göz atalım. Orijinal kuskus tarifi nasıl yapılır?

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Fırın Makarna Nasıl Yapılır?

Su böreği tadında karşı konulmaz bir lezzet! Orijinal beşamel soslu fırında makarna yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar...

9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Dolgulu Makarna (Ravioli) Nasıl Yapılır?

İtalyan mutfağında yer alan dolgulu makarna lezzetlerinden Ravioli’yi, enfes görünümü ve eşsiz tadı ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ravioli yapmanın tüm detayları ve püf noktaları nelerdir?

12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Carbonara Nasıl Yapılır?

Taze çekilmiş karabiber tadı, pecorino Romana peynirinin lezzeti ve yumurtayla hazırlanan kremsi sosuyla Carbonara Spaghetti! Tüm püf noktaları için hemen tıklayın.

9B Görüntüleme