Filiz Makarna Akademisi ile makarna hakkında her şeyi yeniden öğreneceksiniz! Ezberlerinizi bozacak yepyeni bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Buğdayın ve makarnanın tarihçesinden makarna çeşitlerine, taze makarna yapımından dünya mutfağında yer alan makarna tariflerine, makarna sos uyumundan en beğenilen makarna sos tariflerine, makarna pişirme ve saklama tekniklerinden doğru makarna sunumuna dair her şeye ulaşabileceğiniz bu lezzetli koleksiyonumuza göz atmayı unutmayın! 🍝🍝
İtalyan mutfağının en güzel tariflerinden Lazanya nasıl yapılır? Orijinal Lazanya yapmanın püf noktaları nelerdir?
Tabak prezantasyonu (sunumu) doğru tabak seçiminden geçer. Peki bu durum makarna sunumunda nasıl uygulanır? Profesyonel mutfaklarda yemek sunumun temelleri nelerdir? İşte detaylar...
Otel ve restoran mutfaklarında makarna pişirme ve saklama teknikleri nelerdir? Banket ve çift pişirme tekniği nerelerde ve nasıl uygulanır? Çift pişirme tekniğinin püf noktaları nelerdir?
İyi bir tavuk suyu çorbası iyi bir tavuk suyu yapmaktan geçer! Peki, orijinal tavuk suyu tarifi nasıl yapılır? Gerçek tavuk suyuna çorba yapmanın püf noktaları nelerdir?
Sevilen pilav tariflerinin başında gelen arpa şehriye pilavı hakkında her şey! Tane tane arpa şehriye pilavı nasıl yapılır? Tam kıvamında arpa şehriye pilavı yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar!
Besin değeri oldukça yüksek olan kuskus, son derece doyurucu ve lezzetli bir yemektir. Şimdi hiç vakit kaybetmeden bu enfes lezzetin detaylarına bir göz atalım. Orijinal kuskus tarifi nasıl yapılır?
Su böreği tadında karşı konulmaz bir lezzet! Orijinal beşamel soslu fırında makarna yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar...
İtalyan mutfağında yer alan dolgulu makarna lezzetlerinden Ravioli’yi, enfes görünümü ve eşsiz tadı ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ravioli yapmanın tüm detayları ve püf noktaları nelerdir?
Taze çekilmiş karabiber tadı, pecorino Romana peynirinin lezzeti ve yumurtayla hazırlanan kremsi sosuyla Carbonara Spaghetti! Tüm püf noktaları için hemen tıklayın.