Bugün Ne Pişirsem?

Önceki Gün
Tarih
06.05.2024
Sonraki Gün
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
15.05.2019
Domates Soslu İnegöl Köfte Tarifi

Her köftenin farklı bir lezzeti vardır, bu da onlardan bir tanesi. Aynı zamanda pratik yapımı ile çok doyurucu bir tarif.

30 Dakika
1 Kişilik
20B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
27.08.2020
Frambuazlı Trileçe Tarifi

Frambuazlı trileçe tarifi nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
20B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
14.01.2021
Gavurdağı Salatası Tarifi

Gavurdağı, Türkiye’de Akdeniz Bölgesi’nde Toros sıradağlarında bir zirvedir. Bu salata da özellikle o yörede yol üstünde bulunan birçok lokantanın favori salatasıdır. Tek tarifi olmamakla birlikte içindeki malzemeler de mevsimsel olarak değişir. Ancak nar ekşisi, ceviz içi ve kuru nane bu salatanın olmazsa olmazıdır. Gavurdağı salatası nasıl yapılır?

25 Dakika
2-4 Kişilik
118B Görüntüleme
Önceki Gün
Sonraki Gün