- Şef Usulü
- Makarna Akademisi
- Kuskus Nasıl Yapılır?
Kuskus Nasıl Yapılır?
Besin değeri oldukça yüksek olan kuskus, son derece doyurucu ve lezzetli bir yemektir. Şimdi hiç vakit kaybetmeden bu enfes lezzetin detaylarına bir göz atalım. Orijinal kuskus tarifi nasıl yapılır?
01.03.2023- 9B
- 41
- Kaydet
Kuskus, nemli irmik buğdaylarının küçük topçuklar halinde şekillendirildikten sonra buğday ununa kaplanmasıyla hazırlanan bir yemek çeşididir. Besin değeri oldukça yüksek olan kuskus, ayrıca son derece doyurucu bir yemektir. Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz kuskus tarifi nasıl yapılır gelin beraber bir göz atalım.
Günümüzde, işlenmiş buğdaydan hazırlanan ve hızlıca pişen kuskus kullanılmaktadır. Hem ana yemek olarak değerlendirebileceğiniz hem de ana yemeğin yanında bir tamamlayıcı olarak yiyebileceğiniz kuskus tarifleri genelde sebze, et veya tavuk ile birlikte servis edilse de sıcak, soğuk ve meze olarak da tüketilebilmektedir. Ayrıca birbirinden lezzetli kuskuslu salata, Brüksel lahanalı ve tulum peynirli kuskus gibi tariflerle öğününüzü daha hafif geçirmek istediğiniz günlerinizi destekleyebilirsiniz.
Tek başına sofranızın yıldızı olacak Brüksel lahanalı ve tulum peynirli kuskus tarifini videolu anlatımıyla, farklı pişirme teknikleriyle kolayca hazırlayabilirsiniz. Oldukça sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli bu tarifi kesinlikle denemenizi öneriyoruz. Şimdiden elinize sağlık! 😊
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!