Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
02.08.2021
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Arpa şehriyeli pirinç pilavı tarifi, nasıl yapılır? Tane tane pirinç pilavı yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
94B Görüntüleme
04.01.2022
Sebze Çorbası Tarifi
approved

Pratik ve çok lezzetli sebze çorbası tarifi nasıl yapılır? Kış aylarının vazgeçilmezi nefis sebze çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
77B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
03.04.2023
Kaymaklı Şöbiyet Tarifi

Geleneksel ev yapımı kaymaklı şöbiyet (baklava) tarifi nasıl yapılır? Nefis irmik kaymaklı şöbiyet tatlısı yapmanın püf noktaları nelerdir? Hazır baklava yufkası ile kolayca hazırlanan, çıtır çıtır antep fıstıklı şöbiyet tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir? Tam ölçülü şerbet yapımı ve pratik şerbetli baklava tarifi için videomuzu izlemeyi unutmayın!

65 Dakika
6-8 Kişilik
15B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.07.2024
Salatalık Turşusu Tarifi

Lezzetli ve pratik salatalık turşusu tarifi! Salatalık turşusu için gerekli malzemeler nelerdir? Salatalık turşusu nasıl hazırlanır? Kütür kütür kornişon salatalık turşusu yapmanın tüm püf noktaları için hemen tıklayın! 😊

20 Dakika
4-6 Kişilik
3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
24.07.2024
Etli Nohut Yemeği Tarifi

Geleneksel etli nohut yemeği, Türk mutfağının sevilen ve sık tüketilen yemeklerinden biridir. Genellikle kırmızı et kullanılarak yapılan bu yemek besleyici ve sağlıklı bir öğün alternatifi de olacaktır. Baklagiller arasında yer alan nohut protein, vitamin, lif ve mineraller açısından oldukça zengindir. Geleneksel Türk sofralarında sıkça yer alan etli nohut yemeği tarifi detaylarını öğrenmek ve bu lezzeti keşfetmek için aşağıdaki adımları takip edin!

60 Dakika
6-8 Kişilik
12B Görüntüleme