Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
14.01.2021
Gavurdağı Salatası Tarifi

Gavurdağı, Türkiye’de Akdeniz Bölgesi’nde Toros sıradağlarında bir zirvedir. Bu salata da özellikle o yörede yol üstünde bulunan birçok lokantanın favori salatasıdır. Tek tarifi olmamakla birlikte içindeki malzemeler de mevsimsel olarak değişir. Ancak nar ekşisi, ceviz içi ve kuru nane bu salatanın olmazsa olmazıdır. Gavurdağı salatası nasıl yapılır?

25 Dakika
2-4 Kişilik
164B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
04.05.2021
Kuru Cacık Tarifi

Ferah kuru cacık tarifi: Kuru cacık nasıl yapılır? Şipşak hazırlayabileceğiniz, leziz bir meze tarifi! Kuru cacık yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
84B Görüntüleme
04.01.2022
Sebze Çorbası Tarifi
approved

Pratik ve çok lezzetli sebze çorbası tarifi nasıl yapılır? Kış aylarının vazgeçilmezi nefis sebze çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
77B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
07.03.2023
Arpa Şehriyeli Kuzu İncik Tarifi

Lokum kıvamında kuzu incik tarifi nasıl yapılır? Kuzu incik nasıl pişirilir, püf noktaları nelerdir? Peki, kuzu inciğin enfes eşlikçisi olan arpa şehriye pilavı tarifi nasıl yapılır? Arpa şehriyeli kuzu incik tarifi için videomuzu izlemeyi unutmayın!

90 Dakika
2-4 Kişilik
30B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
18.09.2023
Ekler Tarifi

Ekler, Fransız mutfağının önde gelen tatlılarından biridir ve dünya genelinde büyük bir popülerliğe sahiptir. Bu nefis tatlı, üç temel bileşen olan hamur, krema ve çikolata sosu ile hazırlanır. Peki, orijinal bir ekler tarifi nasıl yapılır? Ekler hamuru yani şu hamuru tarifi nasıl yapılır? Ekler kremasında hangi malzemeler kullanılır? Krema dolgulu ekler tatlısının çikolata sosu nasıl hazırlanır? İşte tüm detaylarıyla ağızlara layık çikolata soslu ekler tarifi…

100 Dakika
6-8 Kişilik
23B Görüntüleme