Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
12.01.2023
Pesto Soslu Linguine Tarifi

Linguine’nin enfes eşlikçisi pesto sos, yemyeşil rengi, muhteşem kokusu ve aromasıyla hazırladığınız makarnanızın lezzetine lezzet katmanızı sağlar. Peki, orijinal pesto sos tarifi nasıl yapılır? Pesto soslu linguine yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
1 Kişilik
24B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
02.06.2023
Köri Soslu Tavuk Tarifi

Asya Mutfağı'nın vazgeçilmez baharatı köri ile tavuğun muhteşem uyumu! Köri soslu tavuk tarifi nasıl yapılır? Körili tavuk yapmanın püf noktaları nelerdir? Evde şipşak hazırlayabileceğiniz leziz köri sosu nasıl yapılır? Kremalı köri soslu tavuk tarifinin tüm detayları için videomuza göz atmayı unutmayın!

45 Dakika
6-8 Kişilik
794B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
23.02.2024
Bademli Keşkül Tarifi

Hazırlığı kolay, lezzeti ise muhteşem olan Bademli Keşkül tarifimiz, sütlü tatlı severler için özel bir lezzet deneyimi sunuyor! Bu enfes tatlıyı aileniz ve misafirlerinizle paylaşarak özel anlarınıza tatlı bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Peki bademli keşkül tarifi nasıl yapılır? Keşkül yapımında pirinç sübye kullanılır mı? Pirinç sübye nasıl yapılır? İşte tüm detaylarıyla orijinal keşkül yapımı...

60 Dakika
4-6 Kişilik
7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.05.2024
Akdeniz Salatası Tarifi

Akdeniz mutfağının hafif ve ferahlatıcı lezzetlerinden biri olan Akdeniz salatası, sağlıklı beslenme alışkanlıklarınıza mükemmel bir katkı sağlar. Aynı zamanda taze ve doğal malzemelerle hazırlanan, düşük kalorili ve besleyici bir alternatiftir. Evde kolayca yapabileceğiniz bu sağlıklı salata tarifi, sofralarınıza Akdeniz esintisi getirecek. Peki, sağlıklı beslenmenin en lezzetli yollarından biri olan Akdeniz salatası tarifi nasıl yapılır?

15 Dakika
2 Kişilik
12B Görüntüleme