Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
14.04.2022
Helvai Hakani Tarifi

Bu tarife bayılıyorum! Ramazan ayına özel lezzetlerden: Helva-i Hakani tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü Helva-i Hakani yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
100B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
26.02.2021
Barbunya Pilaki Tarifi

Zeytinyağlı barbunya pilaki tarifi nasıl yapılır? Barbunya pilaki yapmanın püf noktaları nelerdir? Barbunya yapmak için gerekli malzemeler nelerdir?

45 Dakika
4-6 Kişilik
120B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
28.05.2021
Bulgur Pilavı Tarifi

Klasik bulgur pilavı tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında bulgur pilavı yapmanın püf noktaları için tarif videomuzu mutlaka izleyin.

40 Dakika
4-6 Kişilik
513B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.05.2024
Mevsim Salatası Tarifi

Mevsim salatası, taze yeşillikler, havuç, lahana ve maydanozun bir araya gelerek oluşturduğu sağlıklı ve besleyici bir salata tarifidir. Zeytinyağı, limon suyu ve sirkeden elde edilen özel sosuyla lezzetini zirveye taşır. Bu salata, her mevsimde tüketebileceğiniz ve sofralarınıza tazelik katacak bir seçenektir. Özellikle diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için ideal olan mevsim salatası, düşük kalorili ve vitamin dolu bir alternatiftir. Mevsim salatası için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla pratik salata tarifi…

15 Dakika
2-4 Kişilik
6B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.07.2024
Salatalık Turşusu Tarifi

Lezzetli ve pratik salatalık turşusu tarifi! Salatalık turşusu için gerekli malzemeler nelerdir? Salatalık turşusu nasıl hazırlanır? Kütür kütür kornişon salatalık turşusu yapmanın tüm püf noktaları için hemen tıklayın! 😊

20 Dakika
4-6 Kişilik
3B Görüntüleme