Kısık Ateş
Kapak Görseli
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Uzmana Sor
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yemek Olimpiyatlarında Jürinin Değerlendirme Kriterleri
15B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yemek Pişirme Yöntemleri Nelerdir?
29B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yemek Pişirme Sanatı
14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Restoranlarda İşletme Anlayışı Nasıl Olmalı?
22B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Kariyer Planlaması Yaparken Nelere Dikkat Edilir?
19B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Sunum İçin Sekiz Kişilik Plater Dizim Tekniği
16B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu
18B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Ürün Yerleştirme Teknikleri
19B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Kesim Teknikleri
17B Görüntüleme