- Şef Usulü
- Tabak Süsleme Sanatı/Food Display
- İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu
İki Kişilik Vejetaryen Tabağı Sunumu
Restaurant Plater sunum tabağı hazırlamanın incelikleri...
11.12.2020- 18B
- 106
- Kaydet
Kısık Ateş Tabak Süsleme Sanatı/Food Display’in beşinci bölümünden herkese merhabalar.
Bugün sizlere restoran plater dediğimiz iki kişilik vejetaryen sunum tabağı hazırlamanın inceliklerini göstermek istiyorum.
Yapmış olduğum sunum tabağının yerleşiminden tutun da ürünün son noktasına kadar olan aşamalarına olabildiğince yer vermeye çalıştım.
Tabak Süsleme Sanatı/Food Display'de gösterdiğim teknikler sayesinde, ürünlerin güzel bir sunum tabağına en doğru şekilde nasıl yerleştirilmesi gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Aranızda Uluslararası bir gastronomi yarışmasında ‘Restaurant Plater’ kategorisinde yarışacak olan arkadaşlarım var ise şimdiden başarılar diliyorum.
Gelecek bölüm görüşmek dileğiyle, hoşça kalın!
Yorumlar (8)
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!