Kısık Ateş

Koleksiyonlar

Yerli Yerinde Gastronomi Belgeseli

Türkiye'nin eşsiz topraklarında yetişen ürünleri yakından tanımaya hazır mısınız? Doğadaki malzemelerin, doğaya zarar vermeden nasıl bir besleme aracına dönüşebileceğinin yanı sıra, coğrafi koşullarla gıda ürünleri arasındaki neden-sonuç ilişkilerini incelediğimiz, lezzet kokan mini belgesel serimiz ‘’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde tüm bölümleriyle sizlerle…

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yerli Yerinde 6.Bölüm: Sinarit Balığı

Mercan ailesine mensup olan Sinarit balığı nasıl temizlenir? Çok lezzetli bir balık türü olan Sinarit balığı en doğru nasıl pişirilir? Sinarit balığı nasıl tüketilir, özellikleri nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için hemen tıklayın!

7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yerli Yerinde 5.Bölüm: Kuzu Göbeği Mantarı

Kuzu göbeği mantarı nerelerde ve hangi aylarda yetişir? Özellikleri nelerdir? Kuzu göbeği mantarı yıkanır mı, yıkanmaz mı? Peki, çiğ olarak tüketilebilir mi? Tüm detaylar Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’nin beşinci bölümünde…

8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yerli Yerinde 4.Bölüm: Mavi Kuyruklu Karides

Hiçbir karides türüne benzemeyen mavi kuyruklu karides nerede yetişir, özelliği nedir? Büyük ilgi gören mavi kuyruk karides hakkında merak edilen tüm detaylar Kısık Ateş ile Yerli Yerinde'nin dördüncü bölümünde... Hemen tıklayın!

8B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yerli Yerinde 3.Bölüm: Manguta Mantarı

Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’nin üçüncü bölümünde, çok nadir bulunan bir mantar türünün peşine düşüyor ve Manguta Mantarını yerli yerinde inceleme fırsatı yakalıyoruz. Manguta Mantarı nerede yetişir, özellikleri nelerdir?

10B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yerli Yerinde 2.Bölüm: Ege Otları

’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’nin ikinci bölümünde Ege otlarının yapılarını, lezzetlerini, topraktan masaya geliş hikayelerini tüm ayrıntılarıyla ele alıyoruz. İşte detaylar…

6B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Yerli Yerinde 1.Bölüm: Kestane

Türkiye'nin eşsiz topraklarında yetişen ürünleri yakından tanımaya hazır mısınız? Şef Ömür Akkor ve Serkan Çakır ile kış aylarının klasik lezzetlerinden olan ‘Kestane’yi tüm ayrıntılarıyla ele aldığımız ’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’’ ilk bölümü sizlerle…

6B Görüntüleme