’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’nin ikinci bölümünde Ege otlarının yapılarını, lezzetlerini, topraktan masaya geliş hikayelerini tüm ayrıntılarıyla ele alıyoruz. İşte detaylar…
16.03.2023Doğadaki malzemelerin, doğaya zarar vermeden nasıl bir besleme aracına dönüşebileceğinin yanı sıra, coğrafi koşullarla gıda ürünleri arasındaki neden-sonuç ilişkilerini incelediğimiz, lezzet kokan mini belgesel serimiz ‘’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’’nin ikinci bölümü sizlerle… 🧡
Ege Otları bölümünde Şef Serkan Çakır; Ahmet Güzelyağdöken ile Ege otlarının yapılarını, lezzetlerini, topraktan masaya geliş hikayelerini tüm ayrıntılarıyla ele alıyor. Bu değerli Ege otlarını enfes bir tarifle de taçlandırıyorlar. Şimdi gelin bu keyifli belgeseli hep birlikte izleyelim 😊
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?
Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?