Mercan ailesine mensup olan Sinarit balığı nasıl temizlenir? Çok lezzetli bir balık türü olan Sinarit balığı en doğru nasıl pişirilir? Sinarit balığı nasıl tüketilir, özellikleri nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için hemen tıklayın!
11.05.2023Doğadaki malzemelerin, doğaya zarar vermeden nasıl bir besleme aracına dönüşebileceğinin yanı sıra, coğrafi koşullarla gıda ürünleri arasındaki neden-sonuç ilişkilerini incelediğimiz, lezzeti taçlandıran mini belgesel serimiz ‘’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’’ Ege bölgesinin saklı kalmış, bilinen veya az bilinen ürünlerini sizlere sunmaya devam ediyor.
Son bölüm olan Sinarit balığı bölümünde; şef Serkan Çakır, şef Yoldaş Sönmez ve şef Oytun Dağlı Bodrum sularında yetişen Sinarit balığının peşine düşüyor ve teruarın öneminden bahsederek ürünlerin her zaman yerli yerinde toplanması ve tüketilmesinin önemine vurgu yapıyor.
Mercan ailesine mensup olan Sinarit (Trança) balığı nasıl temizlenir? Çok lezzetli bir balık türü olan Sinarit balığı en doğru nasıl pişirilir? Nasıl tüketilir? Sinarit balığının özellikleri nelerdir?
Şimdi gelin, Sinarit balığını hep birlikte yakından tanıyalım! 😊 ‘’Kısık Ateş ile Yerli Yerinde’’nin son bölümü sizlerle…👇 Keyifli seyirler dileriz! 🧡
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Fajita nasıl okunur? Peki ya Tortilla?
Muhteşem buluşma! Kahkaha dolu bir sohbete hazır mısınız?