Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
02.08.2021
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Arpa şehriyeli pirinç pilavı tarifi, nasıl yapılır? Tane tane pirinç pilavı yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
94B Görüntüleme
04.01.2022
Sebze Çorbası Tarifi
approved

Pratik ve çok lezzetli sebze çorbası tarifi nasıl yapılır? Kış aylarının vazgeçilmezi nefis sebze çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
77B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
27.04.2022
Cevizli Baklava Tarifi

El açması tadında, evde kolay cevizli baklava tarifi nasıl yapılır? Bol cevizli çıtır çıtır baklava tarifi: Hazır yufkadan baklava yapmanın püf noktaları nelerdir?

60 Dakika
6-8 Kişilik
18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
05.06.2024
Çoban Salatası Tarifi

Çoban salatası, taze sebzeler sayesinde vitamin ve mineral deposudur. Düşük kalorili olmasıyla diyet yapanlar için de ideal bir seçenektir. Özellikle yaz aylarında ferahlatıcı ve besleyici bir alternatif sunan çoban salatası tarifi nasıl yapılır? Sofralarınıza renk katmak ve sağlıklı bir öğün hazırlamak için bu pratik salata tarifini mutlaka deneyin.

20 Dakika
2 Kişilik
4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.07.2024
Karışık Turşu Tarifi

Evde kolayca yapabileceğiniz karışık turşu tarifiyle sofralarınıza lezzet katmaya geldik! 😊 Kornişon salatalık, lahana, havuç, biber ve daha fazlasıyla lezzetli turşu yapımını adım adım sizler için hazırladık. Sağlıklı ve doğal turşu tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla, tam ölçülü kütür kütür karışık turşu tarifi…

40 Dakika
6-8 Kişilik
4B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
24.07.2024
Etli Nohut Yemeği Tarifi

Geleneksel etli nohut yemeği, Türk mutfağının sevilen ve sık tüketilen yemeklerinden biridir. Genellikle kırmızı et kullanılarak yapılan bu yemek besleyici ve sağlıklı bir öğün alternatifi de olacaktır. Baklagiller arasında yer alan nohut protein, vitamin, lif ve mineraller açısından oldukça zengindir. Geleneksel Türk sofralarında sıkça yer alan etli nohut yemeği tarifi detaylarını öğrenmek ve bu lezzeti keşfetmek için aşağıdaki adımları takip edin!

60 Dakika
6-8 Kişilik
13B Görüntüleme