Kısık Ateş
Tarif

Sucuklu Tarhana Çorbası Tarifi

Anadolu klasiği leziz bir tarhana çorbası tarifi.
30 Dakika
2 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Sucuklu Tarhana Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 23
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Pınar Gurme Sucuk
Pınar
70 g tarhana
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
20 g domates salçası
750 ml su
5 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Bir kasede tarhanayı bir bardak su ile ıslatın ve yaklaşık 1 saat tarhanayı yumuşayana kadar bekletin.
  • Orta ateşteki bir tencereye 5 bardak su koyun, kaynayınca tarhanayı yavaş yavaş tencereye aktarın.
  • Sürekli karıştırarak topaklanmasını engelleyin, 10 dakika daha kısık ateşte pişirin.
  • Bir tavada küp şeklinde doğradığınız sucukları tereyağı ile soteleyin, hazır olan çorbanın üzerine döküp sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Geleneksel Düğün Çorbası Tarifi
68B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Mengen Çorbası Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
34B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Deniz Börülceli ve Zerdeçallı Deniz Mahsulleri Çorbası Tarifi
9B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.