- Tarifler
- Pasta Tarifleri
- Cheesecake Tarifleri
- Choco Labne San Sebastian Cheesecake Tarifi
Tarif
Choco Labne San Sebastian Cheesecake Tarifi
Klasik San Sebastian Cheesecake’e alternatif bir çeşit olarak Choco San Sebastian Cheesecake tarifi! Çikolatalı San Sebastian Cheesecake tarifi nasıl yapılır? İşte detaylar...
60 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 19B
- 156
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g pudra şekeri
7 adet yumurta
70 g un
Nasıl Yapılır?
- 1Mikser makinesinde, Pınar Choco Labne ile pudra şekerini pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. (yaklaşık 3 dakika)
- 2Üzerine krema, süt ve ekşi kremayı ilave edin.
- 3Tek tek olacak şekilde yumurtaları ve elenmiş unu ilave ederek karışımı birbirine yedirin.
- 4Cheesecake çemberini yağlayın ve içerisini yağlı kağıt ile kaplayın.
- 5Karışımı süzerek 26 cm’lik cheesecake kalıbına dökün.
- 6Önceden ısıtılmış 200°C fırında 40 dakika pişirin.
- 7Fırından alın ve soğumaya bırakın. Cheesecake’i bir gün dolapta dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır.
Püf Noktası
*26 cm'lik cheesecake kalıbı kullanılması uygundur!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pasta Tarifleri
Yorumlar (4)
Şef birsey sormak istiyorum bende san sebastian yaptim fakat suresi dolduğu halde disari cikarttigimda çöktü .. püf noktası varmi ? Ogrenebilirmiyim rica etsem tesekkur ederim .