- Tarifler
- Pasta Tarifleri
- Cheesecake Tarifleri
- Pınar Beyaz’lı San Sebastian Cheesecake Tarifi
Tarif
Pınar Beyaz’lı San Sebastian Cheesecake Tarifi
Son dönemin en çok konuşulan tatlısı San Sebastian Cheesecake’in gerçek tarifi Kısık Ateş’te! San Sebastian cheesecake tarifi nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir?
60 Dakika
8-10 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 34B
- 270
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g pudra şekeri
7 adet yumurta
70 g un
Nasıl Yapılır?
- 1Mikser makinesinde, Pınar Beyaz ile pudra şekerini pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın. (yaklaşık 3 dakika)
- 2Üzerine krema, süt ve ekşi kremayı ilave edin.
- 3Yumurtaları karışıma tek tek ekleyip her seferinde tamamen karışana kadar iyice karıştırın, ardından elenmiş unu ilave ederek karışımı homojen hale getirin.
- 4Cheesecake çemberini yağlayın ve içerisini yağlı kağıt ile kaplayın.
- 5Kenar kısımlarını tekrar yağlayın ve gelişigüzel esmer şeker serpin.
- 6Karışımı süzerek 26 cm’lik cheesecake kalıbına dökün.
- 7Önceden ısıtılmış 200°C fırında 40 dakika pişirin.
- 8Fırından alın ve soğumaya bırakın. Cheesecake’i bir gün buzdolabında dinlendirirseniz çok daha lezzetli olacaktır. Afiyet olsun.
Püf Noktası
*26 cm'lik çember kullanabilirsiniz!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pasta Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
70 Dakika
6-8 Kişilik
Yorumlar (17)
Bu kadar krema vs hicbiryerde yazmiyor tevekkeli ondan krema seklinde. Peki yumurtalari tek tek koymak lazimmi? Malzemeler oda sicakligindami olmali? Detaylarda onemli? Kac cm kaliba koymaliyiz bu malzemeyi?