Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
11.05.2020
Çikolatalı Sufle Tarifi

Hemen hemen herkesin favori tatlılarından biri olan Çikolatalı Sufle nasıl yapılır? Kısık Ateş takipçileri için pratik ve leziz sufle tarifleri yayınlamaya devam edeceğim, takipte kalın!

45 Dakika
4-6 Kişilik
91B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
02.11.2022
Patates Püreli Lokum Hindi Tarifi

Patates püresi yatağında kolay hindi sote tarifi nasıl yapılır? Pratik patates püresi ve lokum kıvamında hindi sote nasıl yapılır? Tüm detaylar için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.

40 Dakika
2 Kişilik
15B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
22.11.2022
Pırasalı Börek Tarifi

Böylesine çıtır bir lezzete kim hayır diyebilir ki? Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü Pırasa! Baklava yufkasından çok lezzetli pırasalı börek tarifi nasıl yapılır? El açması tadında soğanlı pırasalı nefis börek yapmanın tüm detaylarına tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz.

30 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
05.06.2024
Çoban Salatası Tarifi

Çoban salatası, taze sebzeler sayesinde vitamin ve mineral deposudur. Düşük kalorili olmasıyla diyet yapanlar için de ideal bir seçenektir. Özellikle yaz aylarında ferahlatıcı ve besleyici bir alternatif sunan çoban salatası tarifi nasıl yapılır? Sofralarınıza renk katmak ve sağlıklı bir öğün hazırlamak için bu pratik salata tarifini mutlaka deneyin.

20 Dakika
2 Kişilik
4B Görüntüleme