Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
06.07.2021
İçli Köfte Tarifi

Tam kıvamında, çatlamayan içli köfte tarifi, nasıl yapılır? Orijinal içli köfte yapmanın püf noktaları nelerdir? İçli köftenin iç harcı için gerekli malzemeler nelerdir?

75 Dakika
6-8 Kişilik
172B Görüntüleme
Özge Tanır
Özge Tanır
Chef&Owner
01.08.2022
Bahar Pilavı Tarifi
approved

Rengarenk Bahar Pilavı tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü ve bol sebzeli pilav tarifi: bezelyeli, enginarlı, havuçlu ve bol yeşillikli pilav yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
21B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
09.06.2023
Deniz Börülcesi Kavurması Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü hem çok lezziz hem çok sağlıklı sebzeler arasında yer alan Deniz Börülcesi! Tam mevsiminde yapması çok pratik deniz börülcesi kavurma tarifi nasıl yapılır? Deniz börülcesi nasıl haşlanır? Sebzeli deniz börülcesi sote tarifinin püf noktaları için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.

30 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
08.11.2023
Yeşil Elmalı Turta Tarifi

Aromatik iç harcı ve lezzetli hamuruyla damakları şenlendiren muhteşem bir turta tarifiyle karşınızdayız! Dünyanın en popüler turtalarından biri olan elmalı turta nasıl yapılır? Elmalı turta için gereken malzemeler nelerdir? Unutmayın ki temel turta hamurunu doğru öğrendikten sonra, malzemeleri değiştirerek istediğiniz turtaları hazırlayabilirsiniz. Peki, turta yapımında nelere dikkat edilmelidir? Turta hamurunun püf noktaları nelerdir? Şimdi gelin, tam ölçülü yeşil elmalı turta tarifini detaylarıyla inceleyelim.

90 Dakika
6-8 Kişilik
13B Görüntüleme