Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
24.04.2020
Muhallebili Kadayıf Tatlısı Tarifi

Hafif bir lezzet: muhallebili kadayıf tatlısı nasıl yapılır? Muhallebili pratik kadayıf tatlısının malzemeleri nelerdir?

45 Dakika
4-6 Kişilik
737B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
12.03.2021
Yoğurtlu Şiş Kebap Tarifi

Izgarada şiş kebap tarifi nasıl yapılır? Yoğurtlu şiş kebap nasıl yapılır? Pide üstü nefis şiş kebap tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir? Detaylar için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

40 Dakika
1 Kişilik
24B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
16.05.2024
Çiğ Köfte Tarifi

Çiğ köfte, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir ve yapımı oldukça basittir. Peki, çiğ köfte tarifi nasıl yapılır? Etsiz çiğ köfte hangi malzemelerden yapılır? Çiğ köfte nasıl servis edilir? Tüm detaylarıyla tam kıvamında, ev yapımı çiğ köfte yapmanın incelikleri...

60 Dakika
6-8 Kişilik
5B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.05.2024
Akdeniz Salatası Tarifi

Akdeniz mutfağının hafif ve ferahlatıcı lezzetlerinden biri olan Akdeniz salatası, sağlıklı beslenme alışkanlıklarınıza mükemmel bir katkı sağlar. Aynı zamanda taze ve doğal malzemelerle hazırlanan, düşük kalorili ve besleyici bir alternatiftir. Evde kolayca yapabileceğiniz bu sağlıklı salata tarifi, sofralarınıza Akdeniz esintisi getirecek. Peki, sağlıklı beslenmenin en lezzetli yollarından biri olan Akdeniz salatası tarifi nasıl yapılır?

15 Dakika
2 Kişilik
9B Görüntüleme