Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
03.04.2020
Etli Kuru Fasulye Tarifi

Tam kıvamında, tadına doyum olmayan etli kuru fasulye tarifi nasıl yapılır?

50 Dakika
4-6 Kişilik
452B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
19.05.2020
Sütlü Zerde Tarifi

Sütlü Zerde Tatlısı nasıl yapılır? Sütlü zerde tarifi ve püf noktaları nelerdir?

30 Dakika
2-4 Kişilik
43B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
21.12.2020
Kerevizli Mercimek Çorbası Tarifi

Bol vitamin içeren kerevizle lezzetlendirilmiş, besleyici ve hafif bir başlangıç. Kerevizli mercimek çorbası tarifi nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
56B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
24.12.2020
Sarımsaklı Pilav Tarifi

Salma tekniği ile yapılan bir pilav bence başyapıttır! Sarımsak ve sirkenin beraber pişmesi kokuyu azaltırken sarımsakları merhem gibi yapıyor. Unutmayın, iyi bir pilav mutlaka bakır kazanda pişer! Bir de pilav tenceresinin dibinde yağ görünmezse pilav makbul sayılmaz! 😊 Bol sarımsaklı pilav tarifi nasıl yapılır?

45 Dakika
4-6 Kişilik
63B Görüntüleme