Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.03.2020
Haydari Tarifi

Türkiye lezzet haritasında birçok yerde karşımıza çıkan ve çok sevilen Haydari tarifi. Haydari nasıl yapılır?

20 Dakika
4-6 Kişilik
570B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
29.06.2020
Patates Graten Tarifi

Doyurucu lezzetiyle bir çoğumuzun severek tükettiği Kremalı Patates Graten nasıl yapılır? Patates graten tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir?

50 Dakika
2 Kişilik
172B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
11.01.2021
Kadınbudu Köfte Tarifi

Orijinal Kadınbudu Köfte tarifi nasıl yapılır? Geleneksel kadınbudu köfte tarifinin püf noktaları nelerdir?

50 Dakika
2-4 Kişilik
28B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
09.03.2022
Et Sulu Şehriye Çorbası Tarifi

Bugün sizlerle bu muhteşem, şifa kaynağı çorbanın tarifini paylaşmak istiyorum. Tarife başlamadan önce hazır edilmesi gereken iki malzemeden bahsedeyim; 1 litre et suyu ve 200 g haşlanmış kuzu eti. Bunlar hazır ise gerisi çok kolay… Terbiyeli et sulu şehriye çorbası tarifi nasıl yapılır? Et suyuna şehriye çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?

45 Dakika
4-6 Kişilik
23B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
29.08.2023
Portakal Jöleli Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

Sütlü irmik tatlısı, hafif ve yumuşak dokusuyla Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biridir. Özellikle özel günlerde, davetlerde veya yemek sonrası tatlı ihtiyacını karşılamak için enfes bir seçenek olarak öne çıkar. Şimdi gelin çocukluğumuzun unutulmaz lezzeti olan sütlü irmik tatlısının tarifine ve portakal jöleli sütlü irmik tatlısının püf noktalarına birlikte göz atalım.

60 Dakika
6-8 Kişilik
24B Görüntüleme