- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Vişne Kebabı Tarifi
Tarif
Vişne Kebabı Tarifi
Ekşi vişnenin leziz kıyma ile uyumu muhteşem vişne kebabı tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 15B
- 26
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g yağsız köftelik kıyma
1 adet soğan
500 g vişne
20 g salça
10 g tuz
5 g karabiber
5 g yenibahar
10 g toz kırmızı biber
50 g zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Eti tuz, karabiber, kırmızı biber ve yenibaharla iyice yoğurun.
- 2Minik parçalar koparıp, elinizi suya batırarak vişne büyüklüğünde kıymaları yuvarlayın.
- 3Bir tencere de halka doğradığınız soğanları soteledikten sonra domates salçasını ekleyin.
- 4Arkasından yuvarladığınız köfteleri ekleyin.
- 5Yarım kilogram vişnenin şeklini bozmadan çekirdeklerini çıkarın.
- 6Yarım kilogram vişnenin suyunu sıkın.
- 7Sıktığınız vişne suyunu ve tuzu soğan karışımının üzerine ilave edip pişirin.
- 8Et iyice piştikten sonra çekirdeğini çıkardığınız vişneleri etin üzerine koyup kaynatın.
- 94-5 dakika da vişnelerle birlikte piştikten sonra sunum yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Elif Çıtak
Şef
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kırmızı Et Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.