- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Dana Fajita Tarifi
Tarif
Dana Fajita Tarifi
Lokum kıvamında dana fajita tarifi nasıl yapılır? Pratik yapımıyla dana fajita yapmanın püf noktaları nelerdir?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Paylaş
- 18B
- 23
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g dana bonfile
120 g mantar
1 adet soğan
15 g un
yeteri kadar tuz
yeteri kadar taze çekilmiş karabiber
1/4 demet maydanoz
Nasıl Yapılır?
- 1Dana bonfileyi parmak şeklinde doğrayın.
- 2Mantarları ince ince, soğanı da zar gibi kesin.
- 3Hepsini tereyağı ile birlikte tencereye koyun. Etler ve mantarlar suyunu bırakıp çekince, 5 dakika kavurun.
- 4Unu içine atıp, 2 dakika karıştırın.
- 5Tuzunu, karabiber ve ekşi kremayı ekleyin. Üzerine bir miktar su koyarak, koyuca pişirin.
- 6Bol maydanozla üzerini süsleyin. Tortilla ekmeğiyle servis edebilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?