- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Somon Mus Tarifi
Tarif
Somon Mus Tarifi
Somon mus tarifinin lezzeti masanıza renk katacak! Somonlu mus nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
- 18B
- 31
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
80 g taze somon fileto
10 g kıyılmış dereotu
3 adet kapari
10 g tuz
5 g karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Taze somon filetolarını küçük parçalara ayırın.
- 2Ekşi krema, kıyılmış dereotu, kapari, krema ve baharatları püre haline gelene dek blenderden geçirin.
- 3Taze somon filetolarıyla birleştirip servis tabağına alın.
- 4Dilerseniz krema torbası yardımı ile bardaklara paylaştırıp kızarmış yufkalarla birlikte servis yapabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.