Kısık Ateş
Tarif

Pınar Beyazlı Köz Biber Tarifi

Tat uyumuna hayran kalacağınız meze kıvamında bir tarif! Köz biberli meze nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Soğuk
Pınar Beyazlı Köz Biber Tarifi
Paylaş
  • 27B
  • 182
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Beyaz
Pınar
3 adet közlenmiş biber
5 g kuş üzümü
1 dal taze biberiye
20 g zeytinyağı
kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Pınar Beyazı bir kabın içerisinde çırpın. Servis tabağına bir kaşık yardımıyla yerleştirip ortasını açın.
  • Közlenmiş biberleri jülyen şeklinde doğrayın.
  • Önceden suda bekletilmiş kuş üzümü, taze biberiye, kaya tuzu ve zeytinyağı ekleyerek güzelce karıştırın.
  • Karışımı Pınar Beyaz’ın üzerine yerleştirin.
  • Dilerseniz kızarmış ekmek ile servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Bal Kabağı Sarması Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
26B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Muhammara Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
123B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kabaklı Meze Tarifi
25 Dakika
2 Kişilik
66B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Sabire Dinsel
· 26.04.2020

😋😋👌👌👌

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
BedihaDoğan
· 28.03.2021

Ben pınarın süzme peynirini zeytinyağ ve kekikle harmanladım. Közlenmiş kırmızı biber karışımına da ceviz ve kekik ekledim. Yine çokça lezzetli oldu. Tarif için teşekkür ediyorum. 👌🏻👌🏻

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 28.03.2021

Rica ederiz efendim, ellerinize sağlık 👍😊