- Tarifler
- Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
- Somon Tartar Tarifi
Tarif
Somon Tartar Tarifi
Sofralarınıza lezzet katacak bir yardımcı, somon tartar nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Pişirilmez
Paylaş
- 26B
- 33
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g somon füme
4 adet mini turp
1/2 adet limon kabuğu rendesi
1/4 demet dereotu
2 dal frenk soğanı
3 g taze zencefil
2 adet kızarmış ekmek dilimleri
3 g karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Pınar Ekşi Krema ve limon kabuğu rendesini çırpın.
- 2Başka bir tarafta somon fümeyi ve dereotunu bir bıçak yardımı ile incecik kıyın.
- 3Kıydığınız somona karabiber ve rendelenmiş taze zencefili ekleyin.
- 4Turpları bütün olarak ince ince doğrayın.
- 5Servis tabağının altına turpları dizin.
- 6Üzerine bir kalıp içerisinde hazırladığınız somonu yerleştirin.
- 7En üste limon kabuklu ekşi kremayı ve frenk soğanlarını ilave edin.
- 8Kızarmış ekmek dilimleri ile servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.