Kısık Ateş
Tarif

Pratik 4 Malzemeli Dondurma Tarifi

4 malzeme ile evde pratik dondurma nasıl yapılır? Sadece 4 malzeme ile hazırlanan, gerçek dondurma lezzeti: Kavrulmuş bademlerle lezzetlendirilmiş süt reçelli dondurma tarifi nasıl yapılır? Püf noktaları nelerdir?
Nasıl Yapıldığını Hemen Youtube’dan İzle!
40 Dakika
4-6 Kişilik
Dondurma Tarifleri
Karıştırma, Dondurma
Paylaş
  • 13B
  • 66
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 ml Pınar Krema
Pınar
180 g Pınar Labne
Pınar
150 g süt reçeli
100 g kavrulmuş tuzlu badem

Nasıl Yapılır?

  • Soğuk kremayı hafif kalınlaşana kadar çırpın.
  • Suyu süzülmüş labneyi ekleyerek, homojen şekilde karışana kadar çırpın.
  • Süt reçelini ekleyip karıştırın.
  • Son olarak kavrulmuş bademden bir avuç kenara ayırıp, kalanını irice doğrayıp harca ekleyin ve karıştırın.
  • Hazır olan dondurma harcını buzluğa girebilen uygun bir kaba alın. Ayırdığınız bademi de üzerine serperek kabı streçleyin ve buzluğa kaldırın.
  • En az 6-8 saat dondurun. Daha sonra dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Tarif videoma, Kısık Ateş TV (YouTube) kanalından ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
5.0
6 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Dondurma ve Sorbe Tarifleri

Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Antep Fıstıklı Dondurma Tarifi
13B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Kremalı Şeftalili Dondurma Tarifi
24B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Karadutlu ve Naneli Dondurma Tarifi
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.