- Tarifler
- Kurabiye Tarifleri
- Tatlı Kurabiye Tarifleri
- Pembe Coco Star Tarifi
Tarif
Pembe Coco Star Tarifi
Hindistan cevizi, orman meyvesi ve beyaz çikolatanın enfes uyumu... Pratik coco star tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Kurabiye Tarifleri
Fırın, Karıştırma
Paylaş
- 19B
- 227
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Hindistan cevizi
175 g orman meyvesi
50 g pudra şekeri
200 g beyaz çikolata
Nasıl Yapılır?
- 1Hindistan cevizi, orman meyvesi ve pudra şekerini bir kasede karıştırıp yoğurun.
- 2Ceviz büyüklüğünde parçalar olarak elinizde yuvarlayın.
- 3Önceden ısıtılmış 170 derece fırında (yaklaşık 10-15 dakika) pişirin. Soğuması için bekletin.
- 4Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin.
- 5Soğuyan coco starların alt tarafını çikolataya batırın. Pişirme kağıdı serilmiş bir tepsiye aralıklı olarak yerleştirin.
- 6Çikolata donana buzdolabında bekletip servis yapın.
Püf Noktası
*Tercihinize göre sütlü çikolata da kullanabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?