- Tarifler
- Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
- Patatesli Kanepe Tarifi
Tarif
Patatesli Kanepe Tarifi
Misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz pratik bir patates kanepe tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 17B
- 16
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g bebek patates
45 g zeytinyağı
20 g dereotu
20 g frenk soğanı
80 g siyah havyar
100 g somon füme
15 adet salatalık turşusu
3 adet yumurta
5 g kaya tuzu
Nasıl Yapılır?
- 1Yuvarlak olacak şekilde doğradığınız patatesleri zeytinyağı tuz ve karabiber ile ovun.
- 2Patatesleri bir yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış 180°C fırında 20 dakika pişirin.
- 3Hazır olan patatesleri bir servis tepsisi üzerine sıralı olarak yerleştirin.
- 4Biraz soğuduktan sonra üzerlerine Pınar Ekşi Krema sürün.
- 5Daha sonra patates kanepelerinin üzerine dilediğiniz şekilde somon, havyar, turşu, haşlanmış yumurta gibi lezzetler ekleyerek servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Ara Öğün/Atıştırmalık Tarifleri
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
15 Dakika
2 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.