- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi
Tarif
Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi
İster kahvaltıda ister çay saatinde ikram edebileceğiniz muhteşem bir lezzet ile karşınızdayız. Milföy hamuruyla kolayca hazırlanan pastırmalı sucuklu börek tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 14B
- 31
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Milföy yapraklarının 6 tanesini tepsiye dizin.
- 2Kabarmasını önlemek için çatal yardımıyla tabanına birkaç delik açın.
- 3Kalan 6 tanesine ise bıçak yardımı ile kısa ve dik çizikler atarak şekil verin.
- 4Tepsiye dizdiğiniz milföylerin üzerine dilimlenmiş pastırma, salam ve sucuğu yerleştirin ve milföyün kenarlarını su ile ıslatın.
- 5Üzerlerini çizikler attığınız milföyler ile kapatın.
- 6Önceden ısıtılmış, 180°C fırında 25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Elif Çıtak
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.