Kısık Ateş
Tarif

Misket Köfte Tarifi

Hem kolay hem lezzetli tariflerde bugün! Pratik olarak hazırlanabilen misket köfte tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Misket Köfte Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 16
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Misket Köfte
Pınar
120 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
10 ml Pınar Krema
Pınar
100 g Pınar Krem Peynir
Pınar
15 g Pınar Tereyağı
Pınar
1 adet soğan
2 adet patates
1 demet kıyılmış frenk soğanı
2 adet kurutulmuş acı kırmızı biber
yeteri kadar karabiber
yeteri kadar tuz

Nasıl Yapılır?

  • Misket köfteyi ve istediğiniz gibi doğradığınız haşlanmış patatesleri yağlı kağıtta önceden ısıtılmış 200°C fırında 15 dakika pişirin.
  • Bu esnada bir sos tenceresinde tereyağı ve rendelenmiş soğanı karabiber ve tuz ile beraber hafifçe kavurmaya başlayın.
  • Daha sonra kema, ekşi krema ve krem peynirini ilave edip sürekli karıştırarak kısık ateşte pişirmeye devam edin.
  • Misket köfteleri pişince, servis tabağının altına önce patatesleri ilave edin.
  • Üzerine hazırladığınız sosu ve en üste de misket köfteleri yerleştirin.
  • Frenk soğanı ve kuru kırmızı biber ile servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Tas Kebabı Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
22B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Hasanpaşa Köfte Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
51B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Ekşili Yahni Tarifi
80 Dakika
2-4 Kişilik
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.