- Tarifler
- Hamur İşi Tarifleri
- Börek Tarifleri
- Milföylü Kırıntı Börek Tarifi
Tarif
Milföylü Kırıntı Börek Tarifi
Milföy ile kolayca hazırlanan börek tarifi: sufle kabında lezzetli börek yapmanın püf noktaları nelerdir? İşte detaylar...
40 Dakika
2-4 Kişilik
Börek Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 15B
- 51
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet yumurta
Nasıl Yapılır?
- 1Tereyağı ile 4 adet sufle kabını yağlayın.
- 2Pınar Milföy Hamuru'nu ikiye kesin ve yarı parçalarını sufle kaplarının altına yerleştirin.
- 3Bir karıştırma kabında doğranmış kaşar peynir, beyaz peynir, yumurta ve kremayı karıştırın. Sufle kaplarına eşit olarak pay edin.
- 4Kalan milföy hamurunu gelişi güzel keserek, sufle kaplarının üzerine yerleştirin.
- 5170°C fırında yaklaşık 25 dakika pişirip servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.