- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Katmer Tarifi
Tarif
Katmer Tarifi
Baklavalık hazır yufkadan yapılan çıtır çıtır bir lezzet: fıstıklı katmer tarifi nasıl yapılır?
25 Dakika
2 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Tava
Paylaş
- 37B
- 109
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Bir adet baklava yufkasının üzerine erimiş tereyağı sürün.
- 2Daha sonra ikinci yufkayı da koyup içine fıstık ve şeker serpin. Parça parça sade kaymak yerleştirin.
- 3Ardından aynı şekilde diğer iki yufkayı da koyup yanlarından katlayın. Tereyağı ile yağlanmış geniş bir teflon tavada sürekli kontrol ederek nar gibi kızartın. Sıcak olarak servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
3.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
70 Dakika
4-6 Kişilik