- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Sütlü Tatlı Tarifleri
- Karadutlu Panna Cotta Tarifi
Tarif
Karadutlu Panna Cotta Tarifi
Panna cotta tarifi nasıl yapılır? Karadutlu panna cotta tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? İşte detaylar...
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 16B
- 26
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Toz jelatini süte ekleyip karıştırın.
- 2Ocağa alıp kısık ateşte jelatin eriyene kadar sürekli karıştırın ve ocaktan alın.
- 3Toz şekeri kremaya ekleyip ocağa alın.
- 4Şeker eriyene kadar karıştırıp ocaktan alın.
- 5Jelatinli sütü, şekerli kremaya ekleyip iyice karıştırın.
- 6Karışımı suyla ıslattığınız kaplara paylaştırıp dolaba kaldırın ve en az 2 saat bekletin, kalıplardan çıkarırken yanlarından ince bir bıçak sokup kaptan ayrılmasını sağlayın.
- 7Sos için karadutları sos kabına koyup ocağa alın, nişastayı suya ekleyip eritin. Nişastalı suyu karadutlara ekleyip karıştırın.
- 8Koyu kıvamlı bir sos haline gelene kadar pişirin.
- 9Soğuduktan sonra panna cottanın üzerine ve kenarlarına döküp servis yapın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar (2)
merhabalar reçetelerde fotoğraf yok, yok derken sadece 1 tane var daha fazla fotoğraf ekleyebiliyormysunuz. Yapılış için de 1 kaç fotoğraf eklenebilir