Kısık Ateş
Tarif

Kalp Pizza Tarifi

Özel günlerinizde yapabileceğiniz kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek harika bir tarif. Kalp şeklinde pizza tarifi nasıl yapılır?
100 Dakika
2 Kişilik
Pizza Tarifleri
Fırın
Kalp Pizza Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 39
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Hamuru için:
140 g un
5 g tuz
5 g kuru maya
120 ml su
30 ml zeytinyağı
Üzeri için:
150 g Pınar Labne
Pınar
100 g rendelenmiş parmesan peyniri
15 adet biberli yeşil zeytin
1/2 adet kırmızı biber
1/2 adet sarı biber
1/2 adet yeşil biber
100 g Pınar Sucuk
Pınar
3-4 adet mantar
5 adet kurutulmuş domates

Nasıl Yapılır?

  • Biberlerin çekirdeklerini temizleyip jülyen doğrayın. Taze mantarları dilimleyin. Kurutulmuş domatesleri ve biberli yeşil zeytinleri doğrayın. Sucuğu küp küp doğrayın.
  • Hamuru için; unu bir kaba alın. İçine tuz ve kuru maya ekleyin, hafifçe karıştırın.
  • Ortasını çukurlaştırın, su ve zeytinyağı ekleyerek yoğurun.
  • Hamuru iyice yoğurduktan sonra yuvarlayın. Üzeri kapalı olarak serin bir yerde yaklaşık 1 saat mayalanması için bekletin.
  • Mayalanan hamuru tezgaha alın, oval ya da yuvarlak açın. Kalp şekli verin ve üzerine biraz zeytinyağı gezdirin.
  • Üzeri için: Hamurun üzerine labne peyniri sürün.
  • Rendelenmiş parmesan peyniri, yeşil zeytin, kırmızı biber, sarı biber, yeşil biber, doğranmış sucuk, mantar ve kurutulmuş domatesleri serpiştirin.
  • Önceden ısıtılmış 220°C fırında 8 dakika pişirin.
  • Maydanoz yapraklarıyla süsleyerek sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Patlıcanlı Milföy Pizza Tarifi
3B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Labneli Pizza Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Deniz Mahsullü Lavaş Pizza Tarifi
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.