Kısık Ateş
Tarif

Kalamar Salatası Tarifi

Salatanın enfes deniz mahsullü hali, kalamar salatası tarifi nasıl yapılır?
15 Dakika
2-4 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Soteleme
Kalamar Salatası Tarifi
Paylaş
  • 20B
  • 30
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Kalamar
Pınar
7 adet arpacık soğan
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
1 adet sarı biber
1 adet domates
2 diş sarımsak
20 ml zeytinyağı
10 g maydanoz
yeteri kadar tuz

Nasıl Yapılır?

  • Arpacık soğanların, sarımsakların ve domateslerin kabuklarını soyun.
  • Biber ve domatesleri küp küp doğrayın.
  • Zeytinyağı koyduğunuz tavaya sırasıyla soğanları, biberleri, domatesleri, sarımsakları ve tuzu ekleyerek 2 dakika soteleyin.
  • Kalamarları ekleyip 2 dakika daha soteleme işlemine devam edin.
  • Kalamar salatası hazır ince kıyılmış maydanoz ile servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri

Kaan Yiğit
Kaan Yiğit
Executive Chef
Beurre Blanc Soslu Izgara Somon Tarifi
approved
35B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Maki Sushi Tarifi
60 Dakika
2 Kişilik
38B Görüntüleme
Ali Ronay
Ali Ronay
Maçakızı Hotel&Restoran - Executive Chef
Kaz Ciğeri & Kalamar Tarifi
90 Dakika
2 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.