- Tarifler
- Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
- Kağıtta Limonlu Balık Tarifi
Tarif
Kağıtta Limonlu Balık Tarifi
Artık balık yapmak gözünüzü korkutmayacak, hem çok pratik hem çok leziz daha ne olsun! Peki, kağıtta balık nasıl yapılır? İşte tüm detaylarıyla kağıtta limonlu balık tarifi...
40 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 17B
- 101
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet deniz levreği fileto
2 adet dilim limon
5 g karabiber
4 g kaya tuzu
4 adet patates (haşlanmış)
5 g çörek otu
2 dal taze kekik
40 ml sızma zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Filetoları 4 eşit parçaya bölün.
- 2Kaya tuzu, karabiber ve 20 ml sızma zeytinyağı ile harmanlayın.
- 3Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisinin altına limonları yayıp üzerlerine balıkları ekleyin.
- 4Yağlı kağıdı güzelce sarın ve 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
- 5Bu esnada haşlanan patatesleri birkaç parçaya bölüp bir tavada taze kekik, çörek otu, kaya tuzu ve 20 ml sızma zeytinyağı ile soteleyin.
- 6Balık hazır olunca patateslerle beraber servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.