Kısık Ateş
Tarif

Kağıtta Limonlu Balık Tarifi

Artık balık yapmak gözünüzü korkutmayacak, hem çok pratik hem çok leziz daha ne olsun! Peki, kağıtta balık nasıl yapılır? İşte tüm detaylarıyla kağıtta limonlu balık tarifi...
40 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Fırın
Paylaş
  • 17B
  • 101
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet deniz levreği fileto
2 adet dilim limon
5 g karabiber
4 g kaya tuzu
4 adet patates (haşlanmış)
5 g çörek otu
2 dal taze kekik
40 ml sızma zeytinyağı

Nasıl Yapılır?

  • Filetoları 4 eşit parçaya bölün.
  • Kaya tuzu, karabiber ve 20 ml sızma zeytinyağı ile harmanlayın.
  • Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisinin altına limonları yayıp üzerlerine balıkları ekleyin.
  • Yağlı kağıdı güzelce sarın ve 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
  • Bu esnada haşlanan patatesleri birkaç parçaya bölüp bir tavada taze kekik, çörek otu, kaya tuzu ve 20 ml sızma zeytinyağı ile soteleyin.
  • Balık hazır olunca patateslerle beraber servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Soslu Mezgit Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
25B Görüntüleme
Murat Erol
Murat Erol
Head Chef
Salamura Sardalya Tarifi
approved
50 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Taze Baharatlı Kalamar Tempura Tarifi
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.