- Tarifler
- Çorba Tarifleri
- Kabak Çorbası Tarifi
Tarif
Kabak Çorbası Tarifi
Eşsiz lezzeti ile bol sebzeli çorba tarifi... Tam kıvamında pratik kabak çorbası nasıl yapılır? İşte detaylar...
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 42B
- 29
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kabak
1 adet patates
20 g Pınar Tereyağı
25 ml sıvı yağ
1 adet kuru soğan
300 ml et suyu
350 ml sıcak su
yeteri kadar tuz&karabiber
üzeri için: kıyılmış dereotu
Nasıl Yapılır?
- 1Kabak ve patateslerin kabuklarını soyup doğrayın.
- 2Tereyağı ve sıvı yağı tencereye koyup eritin.
- 3Soğanı doğrayıp ekleyin arkasından kabak ve patatesi de ekleyip kavurun. Et suyunu ve sıcak suyu ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyip pişirin.
- 4Piştikten sonra blender ile parçalayın. 5 dakika daha pişirin.
- 5Servis tabağına alıp ekşi kremayı dökün ve kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.