- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Hardallı Patates Püreli Cızbız Köfte Tarifi
Tarif
Hardallı Patates Püreli Cızbız Köfte Tarifi
Patates püreli cızbız köfte tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara
Paylaş
- 15B
- 103
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg patates
yeteri kadar akbiber
yeteri kadar tuz
Nasıl Yapılır?
- 1Patatesleri soyun ve küp şeklinde doğrayın. Bir tencereye patatesleri koyun üzerine su ve az tuz ilave ederek haşlayın.
- 2Yumuşayınca sudan çıkarıp süzün tekrar tencereye koyun.
- 3Tereyağı, hardal, krema, süt, tuz ve akbiberi ilave edin.
- 4Çok fazla ezmeden el blender'i ile püre yapın. Bu aşamada kaşar peyniri ekleyebilirsiniz.
- 5Köfteleri teflon bir tavada iki yüzünü de çevirerek pişirin. Püre ve köfteleri sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.
Püf Noktası
*Dilerseniz sunum öncesi, köfteleri bir fırın kabına yan yana yerleştirin. Üzerine püreyi dökün, kaşar peyniri ve pul biberi serpin. Fırının ızgara kısmında üzeri kızarıncaya kadar pişirip servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kırmızı Et Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.