- Tarifler
- Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler
- Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi
Tarif
Ekşi Kremalı Sebze Sote Tarifi
Taze sebzeler ve ekşi krema eşliğinde benzersiz bir tarif...
30 Dakika
2-4 Kişilik
Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler
Haşlama
Paylaş
- 20B
- 21
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Patatesleri haşlamaya bırakın.
- 2Bu esnada başka bir tencerede fasulyeleri 20 dakika haşlayın ve haşlama biter bitmez rengini kaybetmemesi için süzüp buzlu suda bekletin.
- 3Sarımsakları ince ince kıyın.
- 4Patatesler haşlandığı zaman dilediğiniz gibi doğrayın.
- 5Bir tavaya zeytinyağı ve sarımsağı ekleyip fasulye ve patatesleri ilave edin.
- 6Üzerine kaya tuzunu ekleyip yüksek ateşte 5 dakika soteleyin.
- 7Servis tabağına aldığınız sebzelerin üzerine Pınar Ekşi Krema gezdirerek servis edin.
Püf Noktası
İsterseniz et yemeklerinin yanına tamamlayıcı olarak kullanacağınız sebzeleri havuç, brokoli, kereviz vs. ile de çeşitlendiredebilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.