Kısık Ateş
Tarif

Balık Ekmek Uskumru Tarifi

Omega-3 kaynağı uskumrunun bu haline bayılacaksınız! Balık ekmek uskumru tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 28B
  • 87
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet uskumru fileto (yanak)
1 dilim tam tahıllı ekmek
40 g karışık yeşillik
1/2 adet limon
20 ml zeytinyağı
50 g havuç
20 g çengelköy salatalık
tuz
taze çekilmiş tane karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Uskumru balığından fileto çıkartılır ve kılçıkları temizlenir.
  • Tuz ve karabiberle tatlandırılır.
  • Bir teflon tava veya plate ızgarada her iki tarafı kızarana kadar pişirilir.
  • Dilerseniz ekmek kızartılır. Karışık yeşillik, havuç, salatalık ve zeytinyağı ile bir salata yapılır.
  • En altta ekmek, üzerinde salata ve en üstte balık olacak şekilde servis tabağına alınır.
  • Yanında limon dilimi ile servis edilir.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Somon Pasta Tarifi
30 Dakika
6-8 Kişilik
13B Görüntüleme
Somon Gravlax Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
21B Görüntüleme
Confit Granyöz Tarifi
approved
60 Dakika
1 Kişilik
18B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.