- Tarifler
- Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
- Balık Ekmek Uskumru Tarifi
Tarif
Balık Ekmek Uskumru Tarifi
Omega-3 kaynağı uskumrunun bu haline bayılacaksınız! Balık ekmek uskumru tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
- 28B
- 87
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet uskumru fileto (yanak)
1 dilim tam tahıllı ekmek
40 g karışık yeşillik
1/2 adet limon
20 ml zeytinyağı
50 g havuç
20 g çengelköy salatalık
tuz
taze çekilmiş tane karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Uskumru balığından fileto çıkartılır ve kılçıkları temizlenir.
- 2Tuz ve karabiberle tatlandırılır.
- 3Bir teflon tava veya plate ızgarada her iki tarafı kızarana kadar pişirilir.
- 4Dilerseniz ekmek kızartılır. Karışık yeşillik, havuç, salatalık ve zeytinyağı ile bir salata yapılır.
- 5En altta ekmek, üzerinde salata ve en üstte balık olacak şekilde servis tabağına alınır.
- 6Yanında limon dilimi ile servis edilir.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.