- Tarifler
- Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
- Somon Pasta Tarifi
Tarif
Somon Pasta Tarifi
Krepten nefis pasta yapımı: Füme somonlu krep tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
6-8 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
- 13B
- 65
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet yumurta
280 g un
30 ml sıvı yağ
tuz
Araları ve Üzeri için:
1/2 demet dereotu
1 demet taze soğan
Nasıl Yapılır?
- 1Krep için bir karıştırma kabında; süt, yumurta, un, sıvı yağ ve tuzu çırpın.
- 2Birkaç dakika dinlendirdikten sonra hafifçe yağladığınız teflon tavaya karışımdan bir kepçe dökün.
- 3Her iki tarafını da pişirin. Krep hamuru bitene kadar pişirme işlemine devam edin.
- 4Hazırladığınız kreplerin üzerine labne peyniri sürün ve somon fümeleri yerleştirin.
- 5Somon fümelerin üzerine de labne peyniri sürün. İnce kıydığınız dereotu ve taze soğanın yeşil kısımlarını serpiştirerek tekrar kreple kapatın.
- 6Bu işleme bütün krepleri üst üste koyarak devam edin.
- 7En üst katmana da aynı işlemleri uygulayın ve pasta dilimi halinde keserek servise hazır hale getirin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.