Kısık Ateş
Tarif

Somon Gravlax Tarifi

Somonu birde böyle deneyin, enfes somon gravlax tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tuzda pişirme
Somon Gravlax Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 30
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
350 g somon fileto
1/2 demet dereotu
1/2 demet maydanoz
200 g deniz tuzu
1 adet taze soğan kökü
1 adet mini poğaça
10 g akdeniz yeşilliği
7 g hardal

Nasıl Yapılır?

  • Dereotu ve maydanozu çok ince bir şekilde doğrayıp deniz tuzunu ekleyin.
  • Somonu bir tepsiye yatırın, üzerine karışımı sürün ve bir gün boyunca dolapta bekletin.
  • Servis yaparken ince ve orantılı bir şekilde keserek tabağa dizin.
  • Mini poğaçanın içine hardal sürüp, yeşillikleri koyarak üzerini kapatın ve somonun yanına ilave edin.
  • Taze soğan kökünü yağda kızartıp, yanına dekor olarak ilave edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri

Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Levrek Sırdağ Tarifi
30 Dakika
1 Kişilik
22B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kalamar Salatası Tarifi
15 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Somon Sayaka Tarifi
45 Dakika
1 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.