Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
02.08.2021
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Arpa şehriyeli pirinç pilavı tarifi, nasıl yapılır? Tane tane pirinç pilavı yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
94B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
02.11.2022
Fırında Kök Sebzeli Kuzu Pirzola Tarifi

Herkesin damak tadına uyacak nefis bir tarif önerisiyle karşınızdayız! Kök sebzelerle hazırlanan fırında pirzola tarifi nasıl yapılır? Lokum kıvamında fırında pirzola yapmanın püf noktaları nelerdir? Aromatik sebzeler ile, fırında ağır ağır pişen bu etin lezzetine gerçekten hayran kalacaksınız 😊 Haydi gelin, bu pratik ve çok sağlıklı tarifin yapılışına birlikte göz atalım.

50 Dakika
4-6 Kişilik
23B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
09.05.2023
Kremalı Kuşkonmaz Çorbası Tarifi

Atıksız Mutfak Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz sevilen lezzet Kuşkonmaz! Lezzetine bayılacağınız kremalı kuşkonmaz çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir? Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz kuşkonmaz çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? İçinizi ısıtacak hem sağlıklı hem de leziz kremalı kuşkonmaz çorbası tarifi için videomuza göz atmayı unutmayın!

40 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
05.06.2024
Çoban Salatası Tarifi

Çoban salatası, taze sebzeler sayesinde vitamin ve mineral deposudur. Düşük kalorili olmasıyla diyet yapanlar için de ideal bir seçenektir. Özellikle yaz aylarında ferahlatıcı ve besleyici bir alternatif sunan çoban salatası tarifi nasıl yapılır? Sofralarınıza renk katmak ve sağlıklı bir öğün hazırlamak için bu pratik salata tarifini mutlaka deneyin.

20 Dakika
2 Kişilik
4B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
12.06.2024
Kemalpaşalı İrmik Tatlısı Tarifi

Lezzetli ve bir o kadar da yaratıcı bir Türk tatlısı deneyimine davetlisiniz! Bu enfes tarifte, Kemalpaşa tatlısı ve kremsi irmik tatlısının mükemmel bir birleşimi sizleri bekliyor. Son derece pratik yapımıyla iştah kabartan bu şahane tatlı, görsel bir şölen vadediyor. Şimdi, bu şahane tatlı için gerekli malzemeler nelerdir? Kemalpaşalı irmik tatlısı tarifi nasıl yapılır? Haydi hep birlikte keşfedelim 😊

60 Dakika
6-8 Kişilik
8B Görüntüleme