Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
06.10.2021
Beef Stroganoff Tarifi

Beef Stroganoff veya Boeuf Stroganoff, et soteden yapılan bir Rus yemeğidir. Klasik Beef Stroanoff tarifi nasıl yapılır? Stroganoff yapmanın tüm detaylarına ve püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.

40 Dakika
2 Kişilik
59B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
14.08.2023
Karpuzlu Cheesecake Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü yaz aylarının vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan Karpuz! 🍉 Bu güzel meyve ile ferahlamaya hazır mısınız? Karpuzla yapılabileceğiniz hafif bir tatlı önerisi: Karpuzlu cheesecake tarifi nasıl yapılır? Karpuzlu pişmeyen cheesecake tarifi nasıl yapılır? Karpuz soslu cheesecake için gerekli malzemeler nelerdir? Tüm detaylarıyla pratik karpuzlu cheesecake tarifi.

50 Dakika
6-8 Kişilik
7B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.05.2024
Mevsim Salatası Tarifi

Mevsim salatası, taze yeşillikler, havuç, lahana ve maydanozun bir araya gelerek oluşturduğu sağlıklı ve besleyici bir salata tarifidir. Zeytinyağı, limon suyu ve sirkeden elde edilen özel sosuyla lezzetini zirveye taşır. Bu salata, her mevsimde tüketebileceğiniz ve sofralarınıza tazelik katacak bir seçenektir. Özellikle diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için ideal olan mevsim salatası, düşük kalorili ve vitamin dolu bir alternatiftir. Mevsim salatası için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla pratik salata tarifi…

15 Dakika
2-4 Kişilik
6B Görüntüleme
Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
23.07.2024
Spätzle Tarifi

Almanya, İsviçre ve Avusturya klasiği olan Spätzle (Şpetzle), yumuşak hamur parçalarının tereyağında kavrulduğu basit ama doyurucu bir yemektir. Yumuşak ama hafif çıtır şpetzle'lerinizi ana yemek ya da yan yemek olarak keyifle tüketebilirsiniz. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu Spätzle tarifi, mutfak becerilerinizi geliştirmek ve sevdiklerinizi mutlu etmek için harika bir yoldur. Tarifi denemek için aşağıdaki adımları takip edin, videomuzu izleyin ve mutfağınızı lezzetle doldurun!

45 Dakika
2-4 Kişilik
8B Görüntüleme