Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem? Pratik ve Kolay Yemek Tarifleri | Kısık Ateş

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
06.08.2019
Çilekli Tart Tarifi

Düşlediğiniz en tatlı tartlardan bir tanesi, mis kokusuyla aklınızı başınızdan alacak Çilekli Tart tarifi nasıl yapılır?

60 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
09.06.2021
Kinoalı Ayran Aşı Tarifi

Sıcak yaz aylarında bolca tüketilen ayran aşı çorbasına yeni bir dokunuş, Kinoalı Ayran Aşı Çorbası tarifi nasıl yapılır?

30 Dakika
2-4 Kişilik
25B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
09.03.2023
Falafel Tarifi

Falafel nedir, nasıl yapılır? Falafel (Nohut Köftesi), Orta Doğu mutfağında nohut, bakla veya her ikisinin birlikte top veya köfte şekline getirilip derin yağda kızartılmasıyla yapılan bir yemektir. Falafel içine ne konur? Falafel malzemeleri nelerdir? Falafel haşlanmış nohuttan yapılabilir mi? Falafel tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir? Falafel nasıl servis edilir? Hepsi ve daha fazlası için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

60 Dakika
4-6 Kişilik
214B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
09.06.2023
Deniz Börülcesi Kavurması Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü hem çok lezziz hem çok sağlıklı sebzeler arasında yer alan Deniz Börülcesi! Tam mevsiminde yapması çok pratik deniz börülcesi kavurma tarifi nasıl yapılır? Deniz börülcesi nasıl haşlanır? Sebzeli deniz börülcesi sote tarifinin püf noktaları için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.

30 Dakika
4-6 Kişilik
25B Görüntüleme