- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Zahterli Küşleme Tarifi
Tarif
Zahterli Küşleme Tarifi
Son derece leziz kuzu küşleme tarifi nasıl yapılır? Zahter aromalı ızgara küşleme tarifi ve püf noktaları nelerdir?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara
Paylaş
- 25B
- 172
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet parça kuzu küşleme
170 ml zeytinyağı
40 g tatlı biber salçası
2 diş dövülmüş sarımsak
40 g Pınar Yoğurt
5 g zahter ya da taze kekik
tuz
karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Küşleme dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
- 2İçine kuzu küşlemeleri ekleyip, 1 gece buzdolabında bekletin.
- 3Pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın.
- 4Döküm bir tavada ya da ızgarada istediğiniz kıvamda pişirin.
- 5Biz yanında ızgara sebze ve tereyağında kızarmış ekmekle servis ediyoruz 😊
Püf Noktası
*Bu terbiyeyi tavuk eti ya da ızgara yapacağınız tüm etler için de kullanabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
4 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?