- Tarifler
- Ara Sıcak Tarifleri
- Tulum Peynirli Girit Kabağı Tarifi
Paylaş
- 66B
- 62
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 ml zeytinyağı
10 adet Girit kabağı
8 adet taze sarımsak
3 adet rendelenmiş domates
tuz
karabiber
200 g tulum peyniri
Nasıl Yapılır?
- 1Zeytinyağında kabakları arkalı önlü güzelce kızartalım.
- 2Üzerine incecik doğranmış sarımsakları ilave edelim biraz karıştıralım.
- 3Domates rendesini ilave edip tuzunu ekleyin, kabaklar yumuşayana kadar ve domatesler biraz suyunu çekene kadar pişirelim.
- 4Kabaklar piştikten sonra üzerine karabiber ekleyelim ve ardından rendelemiş olduğumuz peynirleri ilave edip kapağını kapatalım peynirler eriyene kadar pişirelim.
- 5İster sıcak ister ılık olarak servis edin. Tadı gerçekten muhteşem oluyor hem hafif hem aşırı lezzetli deneyin 🤩🤩
Püf Noktası
*Tuz karabiber oranını damak zevkinize göre ayarlayın.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Yudum Kıvançkaya
Yeme-İçme
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?