- Tarifler
- Pasta Tarifleri
- Cheesecake Tarifleri
- Tabanlı Cheesecake Tarifi
Paylaş
- 17B
- 27
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g toz şeker
3 adet yumurta
50 g bisküvi
25 g toz fındık
25 g kırık fındık
Nasıl Yapılır?
- 1Tabanı için; Tereyağı, bisküvi, toz fındık ve kırık fındığı rondo ile çekip 8-10 cm'lik bir kalıbın dibine bastırarak yerleştirin.
- 2Diğer yanda Pınar Beyazı elle çırpıp; Pınar Ekşi Krema, şeker ve yumurtayı sırası ile ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak nişastayı da ekleyip birkaç dakika daha çırpın.
- 3Hazır olan harcı kalıba ekleyin, kalıbı fırın tepsisine yerleştirin. Kalıbın yarısına yakın olacak şekilde tepsiye su koyun. Önceden ısıtılmış 180°C fırında 40 dakika pişirin.
- 4Fırından çıkan cheesecake'i 1 gün dinlendirin.
- 51 gün sonra hazır olan cheesecake'i kalıptan çıkarıp servis edin.
Püf Noktası
*8-10 cm'lik tek kişilik kalıplar kullanabilirsiniz!
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pasta Tarifleri
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
70 Dakika
6-8 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.