- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Narlı Bonfile Tarifi
Tarif
Narlı Bonfile Tarifi
Bol yeşillikli enfes nar soslu dana bonfile tarifi nasıl yapılır? Narlı bonfile yapmanın püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tıklayınız!
30 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Paylaş
- 15B
- 74
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g dana bonfilenin kuyruk kısmı
kaya tuzu
öğütülmüş karabiber
3-4 yaprak marul
1 adet fençel (taze rezene)
2-3 yaprak roka
limon suyu
100 g eski kaşar peyniri
1 adet ayıklanmış nar
nar ekşisi
zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Dana bonfileyi kaya tuzu ve karabiberle ovup, bir tavada yeteri kadar zeytinyağı ile güzelce mühürleyin.
- 2Bu esnada tüm yeşillikleri istediğiniz şekilde doğrayın ve tuz, limon suyu ve zeytinyağı ile harmanlayın.
- 3Hazır olan bonfileyi ince dilimler halinde doğrayıp servis tabağına serin.
- 4Üzerine yeşillikleri koyun. Ardından bolca ince dilimlenmiş eski kaşar peyniri ve nar tanesi ekleyin.
- 5Son olarak üzerine az miktarda nar ekşisi ve zeytinyağı gezdirerek servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
5.0
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?